puss..

take a walk on the wildside...



idag harre varit soft;) men plugget fortsätter imorgon, det blir rätt najs. Nu har Tu de luu Darling flyttat, inte det direkt roligaste som kan hända;Pmen man gör sina val, nu blir det part party utan honom^^.Haft filmmaraton i helgen, sämsta jag såg var Alexander;) inte alls bra, ivilket fall, haft pengabrist, ett bra tag nu, pluss att jag tror jag sökt 1000 jobb nu, men ingen har hört av sig;P, men iallafall ska snrt ändra på pengabristen ett tag;) så jag klarar mig någolunda.

chyss bye, soo long nu ska jag cilla

take it the way it is

today, har jag slappat och spelat gitarr, and I just love it, really :D:D. Iallafall en annan tanke som slog mig var det att jag snart måste börja tänka på körkortet, måste ta det snart. Och det innebär mkt snabba cash, typ 10 lappar till all teori och uppkörning, sen en fet bil till det;)
Snackade med farsan, tkte Jag skulle ta ett studielån, och det tkr jag med låter som en skön ide.
nu ska jag fethaja gitarren ett tag.

chyss bye soo long;)


little wing

Well she's walking through the clouds
With a circus mind that's running round
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairy tales
That's all she ever thinks about
Riding with the wind.

When I'm sad, she comes to me
With a thousand smiles, she gives to me free
It's alright she says it's alright
Take anything you want from me, anything
Anything.

Fly on little wing,
Yeah yeah, yeah, little wing


chyss

soooft med helg nu;P, Denna helg blir nog rätt lung, bara massa filmer och softa hemma, blir nog det varje helg nu, fram tills vi ska nolla ettorna;P, för har ont om cash, men rätt chill ändå. Såg 10 000 bc igår, måste säga att jag blev förvånad, trodde den filmen skulle vara riktigt riktigt dålig, fast efftekterna i den var så bra, så det var förvånande måste jag säga;P
 
nee nu ska jag chilla, kyss


RSS 2.0